Stel cookie voorkeur in

Kennismaken

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Naast de informatie die we je geven op deze website willen wij je graag uitnodigen om kennis te maken met ons mooie Jenaplan Kindcentrum met twee bijzondere locaties.

Oriëntatie op Jenaplanschool Antonius Abt

2- en 3-jarigen

Wanneer je kind twee of drie jaar is, ga je waarschijnlijk op zoek naar de juiste school voor je kind. Om je te verdiepen in Jenaplanschool Antonius Abt kun je een afspraak voor een bezoek maken via de administratie. Tijdens dit bezoek heb je een persoonlijk gesprek met de locatieleider waarin we samen bespreken of je wensen en verwachtingen overeenstemmen met wat wij kunnen bieden. Daarnaast krijg je een rondleiding door bovenbouwleerlingen. Door deze rondleiding krijg je een goed beeld van de school in werking.  

Locatie Slot heeft voor aanmeldingen van toekomstige kleuters op dit moment voldoende plek (geen wachtlijst). Voor locatie Park is het verstandig om uw twee- of driejarige ruim op tijd aan te melden.

Zij-instromers

Zit je kind al op een basisschool, maar kom je in de buurt wonen? Of ben je om een andere reden op zoek naar een school die beter bij je kind past? Ook dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek. Naast de locatieleider kan bij het gesprek ook een intern begeleider aanwezig zijn, zodat we kunnen bespreken of ons onderwijsaanbod goed aansluit op de behoeftes van je kind. Daarnaast bespreken we intern of er nog ruimte is binnen een bestaande stamgroep. 

Contact

Bel voor een kennismakingsafspraak met de administratie: 073 - 85 11 200, mail naar info@antoniusabt.nl, of vul hier het contactformulier in.

We zien je graag op Antonius Abt!

 

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens!

Merel Morselt           Locatieleider Park

Nicole Boogers         Locatieleider Slot

 

 

Klik hier voor meer informatie over aanmelding of voor een kennismakingsgesprek op onze school.

Klik hier om kennis te maken met ons kinderdagverblijf, voorschoolse opvang (VSO) of BSO.