Stel cookie voorkeur in

Kennismaken

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Naast de informatie die we je geven op deze website willen wij je graag uitnodigen om kennis te maken met ons mooie Jenaplan Kindcentrum met twee mooie locaties.

Oriëntatie op Jenaplanschool Antonius Abt

Wanneer je kind drie jaar geworden is, ga je waarschijnlijk op zoek naar de juiste school voor je kind. Om je te oriënteren op Kindcentrum Antonius Abt kun je een afspraak maken met de locatieleider van de school. Tijdens dit bezoek heb je een persoonlijk gesprek met de locatieleider waarin we samen bespreken of je wensen en verwachtingen overeenstemmen met wat wij kunnen bieden. Daarnaast krijg je een rondleiding door bovenbouwleerlingen. Door deze rondleiding krijg je een goed beeld van de school in werking.  

Voor nieuwe kleuters hebben wij op dit moment voldoende plek (geen wachtlijsten).

Zij-instromers

Soms verhuizen kinderen en gaan in de buurt van ons kindcentrum wonen. Of zijn er zij-instromers die vanwege een andere reden van school willen wisselen. Met deze ouders en kinderen wordt altijd een afspraak gemaakt om de school te bekijken. Ook is bij het gesprek een intern begeleider aanwezig om te zien waar de behoeftes liggen bij het kind om goed onderwijs te kunnen bieden. 

Bel voor een kennismakingsafspraak met de administratie: 073 - 85 11 200.

Tijdens het gesprek beslissen we samen of we verder gaan met de aanmeldprocedure, en krijg je uitleg over de verdere gang van zaken.

Informatieavonden en -ochtenden

Als je graag meer informatie wil hebben over het jenaplanonderwijs, nodigen we je graag uit om een informatieavond of -ochtend te bezoeken. We gaan dan dieper in op de visie van onze school en de basisactiviteiten van jenaplan. De data hiervoor kun je terugvinden op de agenda die te vinden is op de website en in De Tweeterp. Graag vooraf aanmelden.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens!

Merel Morselt           Locatieleider Park

Nicole Boogers         Locatieleider Slot

 

 

Klik hier voor meer informatie over aanmelding of voor een kennismakingsgesprek op onze school.

Klik hier om kennis te maken met ons kinderdagverblijf, voorschoolse opvang (VSO) of BSO.