Stel cookie voorkeur in

Kennismaken

Om te weten en te voelen wat goed past bij jou als ouder en kind, is het fijn om het Kindcentrum te bezoeken. Dit kan op een informatieochtend of -avond. Deze datums staan op de jaarplanning.
Bij de kennismaking is er een gesprek met Barbara, onze administratief medewerkster die praktische informatie heeft. Ook wordt een rondleiding gegeven door kinderen die in de midden- of bovenbouw zitten. Die maken een rondje door heel de school en daarbij wordt in verschillende groepen gekeken. Zo krijg je als ouders en kind een goed beeld van de praktijk. 

Soms verhuizen kinderen en gaan in de buurt van ons kindcentrum wonen. Of zijn er zij-instromers die vanwege een andere reden van school willen wisselen. Met deze ouders en kinderen wordt altijd een afspraak gemaakt om de school te bekijken. Ook is bij het gesprek een intern begeleider aanwezig om te zien waar de behoeftes liggen bij het kind om goed onderwijs te bieden 

Om te weten en te voelen wat goed past bij jou als ouder en kind, is het fijn om het Kindcentrum te bezoeken. Dit kan op een informatieochtend of -avond. Deze datums staan op de jaarplanning.

De informatieavonden starten om 20.00 uur op locatie Slot of Park en eindigen rond 22.00 uur. Een aantal dagen voor de informatieavond wordt per mail duidelijk gemaakt of deze avond op locatie Slot of Park zal plaatsvinden. De informatieochtenden starten om 9:30 uur.

 

 

Klik hier voor meer informatie over aanname/inschrijven of een kennismakingsgesprek op onze school.

Klik hier om kennis te maken met ons KDV of BSO.