Kennismaken

Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan school een belangrijk onderdeel van je zoektocht. Je kunt  over onze school al veel lezen op de website, maar om het in het écht te zien, horen en voelen is het toch net even anders.

Daarom nodigen wij je uit om met ons, de kinderen en de school kennis te maken. Tijdens deze kennismaking krijg je een rondleiding door kinderen en een gesprek met de locatieleider. We vinden het leuk als je wat vertelt over je kind. Wij vertellen over het Jenaplanconcept en onze prachtige school. Hierdoor krijg je een goed beeld van de school en natuurlijk hopen wij dat je voor onze school gaat kiezen. Onder de knop ouders vind je informatie die voor jou, als mogelijke nieuwe ouder van onze school, wellicht fijn is om nu alvast te weten. In dit document hebben wij deze informatie handig voor je bij elkaar gezet. 

Locatie Slot heeft voor aanmeldingen van toekomstige kleuters op dit moment voldoende plek (geen wachtlijst). Voor locatie Park is het verstandig om je peuter ruim op tijd aan te melden.

Je kind zit al op een andere basisschool

Kom je in de buurt wonen of ben je om een andere reden op zoek naar een school die beter bij je kind past? Ook dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek. Bij dat gesprek is dan ook een intern begeleider aanwezig, zodat we kunnen bespreken onze school goed aansluit bij wat jouw kind nodig heeft.

Contact

Bel of mail voor een gerust voor kennismakingsafspraak of vul hier het contactformulier in. We zien uit naar jouw telefoontje of mailtje.