Kennismaken

Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Als je op zoek bent naar een passende basisschool voor je kind, is een bezoek aan school een belangrijk onderdeel van je zoektocht. Je kunt  over onze school al veel lezen op de website, maar om het in het écht te zien, horen en voelen is het toch net even anders.

Daarom nodigen wij je uit om met ons, de kinderen en de school kennis te maken. Tijdens deze kennismaking krijg je een rondleiding door kinderen en een gesprek met de locatieleider. We vinden het leuk als je wat vertelt over je kind. Wij vertellen over het jenaplanconcept en onze prachtige school. Hierdoor krijg je een goed beeld van de school en natuurlijk hopen wij dat je voor onze school gaat kiezen. Onder de knop ouders vind je informatie die voor jou, als mogelijke nieuwe ouder van onze school, wellicht fijn is om nu alvast te weten. 

We hebben een plekje voor jouw kind, want er is geen wachtlijst. Maak dus snel een afspraak voor een kennismaking!

Instromen vanuit een andere basisschool

Kom je in de buurt wonen of ben je om een andere reden op zoek naar een school die beter bij je kind past? Ook dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we of onze school jouw kind kan bieden wat het nodig heeft. 

Contact

Bel of mail voor een gerust voor kennismakingsafspraak of vul hier het contactformulier in. We zien uit naar jouw telefoontje of mailtje.