Onze locaties

Locatie Slot

  • Blije kinderen
  • Betrokken ouders
  • Bevlogen leerkrachten

Samen maken wij locatie Slot tot een gezellige en goede locatie!

In het hart van Slot Haverleij vind je ons kindcentrum. Door de kleinschaligheid van deze wijkin Den Bosch vormen school en wijk samen een prachtige leef-werkgemeenschap voor de kinderen. Daarnaast weten ook ouders en kinderen uit o.a. Vlijmen, Hedikhuizen, Hedel, Heusden en Oudheusden onze locatie te vinden.

De inrichting van de school en de groepen is prikkelend en zet kinderen aan tot experimenteren en leren. We maken dankbaar gebruik van de unieke en groene omgeving, om kinderen te motiveren en aan te zetten tot onderzoeken. Ook hebben we een uitdagend schoolplein, een grote moestuin en prachtige natuur op loopafstand van onze school, waar we regelmatig te vinden zijn want…...

Als je buiten bent geweest, voel je je van binnen een stukje beter!

 

Locatie Park

  • Ruimte om te  bewegen
  • Ruimte om te ontdekken
  • Ruimte om zelf te groeien!

Aan de rand van Engelen in een veilige groene omgeving vind je deze locatie van onze school. In een multifunctioneel gebouw met partners in onderwijs, opvang, sport, muziek en dans. Een kleinschalige locatie met héél veel buitenruimte, grenzend aan de sportvelden, onze heerlijke natuurspeeltuin en met de natuur op loopafstand. zeer goed bereikbaar vanuit het centrum van Den Bosch, de Kruiskamp, Orthen en Den Bosch-west. 

Een kleine sfeervolle locatie waar kinderen samen spelen, samen werken en samen vieren. Waar we elkaar zien en elkaar graag leren kennen in gesprek en waar ouders altijd welkom zijn. Maar ook de plek waar je na school gaat voetballen of gaat dansen, of creatief aan de slag gaat bij de (buitenschoolse)opvang.  

Een plek waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar kinderen uitgedaagd worden om de wereld te ontdekken en om het beste uit zichzelf te halen onder leiding van een zeer enthousiast team.

Met rode wangen of een groene broek samen weer verder in de groep.

Locatie Park is zeer goed bereikbaar vanuit het centrum van Den Bosch, de Kruiskamp, Orthen en Den Bosch-west. Vanuit deze locatie ben je in 2 minuten op de snelweg richting werk of andere bezigheden.